Menu
Zavřít

1.10.2019 Čtenáři časopisu Auto Motor und Sport rozhodli: „Multivan 6.1 je nejlepší automobilovou designovou inovací roku 2019“

Nový Multivan 6.1 zanechal daleko za sebou všechny konkurenty v kategorii „MPV“. Volkswagen Užitkové vozy nyní uvádí na trh nejnovější generaci kultovního MPV.

Nový Multivan 6.1 zvítězil v kategorii "MPV" soutěže "autonis - Best Design Innovation 2019" německého časopisu Auto Motor und Sport. Výsledky hlasování čtenářů jsou jednoznačné: pro nejnovější generaci kultovního MPV značky Volkswagen Užitkové vozy hlasovalo 53,6 procenta všech účastníků. Ocenění za design bylo předáno v uplynulém týdnu ve Stuttgartu.

Šéfdesignér Albert Kirzinger na slavnostním vyhlášení výsledků a předávání cen uvedl: "Bulli je pro mě kvadraturou kruhu. Žádné jiné vozidlo nemá tak dlouhou historii designu. Tajemství jeho úspěchu spočívá v harmonické kombinaci moderního stylu a nadčasového designu." A právě to platí také pro nový Multivan 6.1, který nyní přichází na první trhy a poprvé je nabízen se zcela digitálním panelem sdružených přístrojů "Digital Cockpit". Další novinkou je OCU (Online Connectivity Unit) pro připojení informačního a zábavního systému k internetu. Bulli 6.1 tak může získat přístup k nové nabídce webových funkcí a služeb. Použitím nového posilovače řízení a zavedením inovativních asistenčních systémů se inženýrům podařilo zdokonalit jízdní vlastnosti, ještě více usnadnit ovládání vozidla a zvýšit úroveň bezpečnosti.

Letos se konal již 14. ročník prestižní soutěže "autonis - Best Design Innovation Award" o nejlepší inovace v oblasti designu. Tentokrát bylo nominováno celkem 100 nových modelů, rozdělených do deseti kategorií. Ankety se zúčastnilo přesně 13 762 čtenářů motoristického časopisu Auto Motor und Sport.

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen