Menu
Zavřít

6.5.2020 Volkswagen Užitkové vozy globálně přidává tři měsíce k zákonným i prodlouženým zárukám

Na mnoha trzích je provoz servisů kvůli koronaviru omezen. Zákazníci nemohli požadovat záruční plnění. Všechny zákonné a prodloužené záruky, jejichž platnost skončí v období od března do května 2020, budou o tři měsíce delší.

Volkswagen Užitkové vozy prodlužuje možnost uplatnit nároky na záruční plnění. Toto opatření platí globálně pro všechny vozy modelových řad Amarok, Caddy, T6/T6.1 a Crafter, jejichž zákonná nebo prodloužená záruka vyprší v období od 1. března do 31. května 2020. Prolongace bude platit tři měsíce po vypršení původní zákonné nebo prodloužené záruky. Heinz-Jürgen Löw, člen představenstva značky Volkswagen Užitkové vozy, odpovědný za prodeje, k tomu říká: "Našim zákazníkům tradičně nabízíme flexibilní řešení, a proto prodlužujeme záruční lhůtu o tři měsíce."

"Mnoho našich obchodních partnerů na celém světě nemůže kvůli omezeným kapacitám servisních služeb během této náročné koronavirové krize nabízet obvyklé služby pro údržbu vozidla," říká Löw. "V několika uplynulých týdnech se mnoho našich zákazníků na celém světě setkalo s významnými omezeními, pokud chtěli uplatňovat plnění v rámci záruky na jejich vůz."

Tříměsíční prodloužení záruky je jednorázovým, dobrovolným opatřením, které má pomoci zákazníkům ve výjimečné situaci způsobené pandemií onemocnění Covid-19.

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen