Menu
Zavřít

23.10.2020 Společnost NH Car otevřela v Praze na Strahově nový autosalon značky Volkswagen Užitkové vozy

Kompletní produktová řada od modelu Caddy až po kempovací Grand Californii na jednom místě. Strahovský autosalon je nejnovějším showroomem podle nového konceptu dealerství Volkswagen Užitkové vozy na území České republiky.

Zájemci o nové automobily značky Volkswagen Užitkové vozy mohou od začátku října navštívit samostatný autosalon ve strahovské provozovně společnosti NH Car. Naleznou v něm zástupce kompletní produktové řady od nejmenšího modelu Caddy přes legendární "Téčko" až po praktický Crafter včetně nové obytné verze Grand California.

"Projekt samostatného autosalonu pro značku Volkswagen Užitkové vozy společnosti NH Car na pražském Strahově je dalším významným milníkem v rozšiřování a zkvalitňování naší prodejní a servisní sítě," říká Jakub Šebesta, ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika. "Zákazníci se tak mohou v atraktivním prostředí důkladně seznámit se všemi našimi modely a vybrat si z nich vůz, který nejlépe splní jejich požadavky pro profesionální i soukromé potřeby."

Zákazníci mají v novém dealerství k dispozici nejen veškeré prodejní služby, ale také profesionální servisní zázemí včetně certifikované lakovny a klempírny. Autosalon Volkswagen Užitkové vozy na Strahově je prvním projektem na území České republiky realizovaným podle nového brand konceptu značky.

"Náš strahovský autosalon značky Volkswagen Užitkové vozy je nejnovějším svého druhu v celé České republice," říká Ondřej Kračmar, vedoucí prodeje automobilů značky Volkswagen ve společnosti NH Car. "Na ploše více než 222 metrů čtverečních vystavujeme šest užitkových vozidel od nejmenšího modelu Caddy přes Multivan a Amarok až po největší obytný model Grand California na podvozku Crafteru. Náš tým zkušených prodejců je připraven poskytnout všem klientům komplexní poradenství včetně speciálních úprav a přestaveb, aby od nás odjížděli v užitkových vozech, které dokonale splňují jejich požadavky."

Společnost NH Car působí na českém automobilovém trhu od roku 1991 a s ročním prodejem 6000 nových vozidel a 1000 ojetých vozů patří mezi nejvýznamnější hráče v tomto oboru. NH Car nabízí ve třech pražských provozovnách s pěti autosalony na Strahově, na Černém Mostě a v Malešicích nové automobily čtyř různých značek včetně autorizovaného servisu, který je zajišťován i pro vozy dalších dvou značek. V Malešicích naleznou zákazníci Centrum ojetých vozů.

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success." Volkswagen Užitkové vozy nese jako samostatná značka v koncernu Volkswagen globální zodpovědnost za vývoj, výrobu a prodej lehkých užitkových vozů, přičemž v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vyrábí modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service). Pro výrobu v budoucnosti proto vyvíjí příslušná vozidla ke speciálním účelům, SPV (Special Purpose Vehicles), například robotické vozy taxislužby nebo robotické lehké užitkové vozy. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy má na celém světě více než 24 000 zaměstnanců, včetně 15 000 zaměstnanců v závodě Hannover.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika s.r.o.

Kontakt: Lenka Vaňková
Telefon: +420 775 013 338
E-Mail: lenka.vankova(kwfat)porsche.co(kwfdot)cz

www.vw-uzitkove.cz 
www.facebook.com/VolkswagenUzitkoveVozy 
www.vwn-presse.de 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen