Menu
Zavřít

21.7.2021 Léto 2022:Volkswagen Užitkové vozy zve fanoušky na VW Bus Festival

Volkswagen Užitkové vozy plánuje skvělou party, jejíž hvězdou bude Bulli. VW Bus Festival se uskuteční od 15. do 17. července 2022 na výstavišti v Hannoveru.

Volkswagen Užitkové vozy znovu plánuje velký VW Bus Festival, který se naposledy uskutečnil v roce 2007. Stejně jako tehdy se výstaviště v Hannoveru promění ve dnech 15. až 17. července 2022 v areál s velkým kempem, který bude patřit modelu Bulli. Pořadatelé očekávají tisíce vozů VW Bus všech generací i fanoušků z celého světa, kteří přijedou oslavit svůj kultovní model Bulli.


Od roku 2007 čekají fanoušci na vytouženou zprávu, že Volkswagen Užitkové vozy znovu zorganizuje mezinárodní sraz vozů Bulli. Velké nadšení v komunitě fanoušků začalo 15. července. Ve facebookové skupině "Volkswagen Nutzfahrzeuge Oldtimer" se objevil "tajemný" příspěvek se záznamem do kalendáře pro rok 2022. Tento termín se s obrovským očekáváním rychle rozšířil do celého světa. 

Jakub Šebesta, ředitel značky Volkswagen Užitkové vozy, k tomu říká: "Naši věrní fanoušci modelu VW Transporter čekají již dlouho na revival mezinárodního srazu z roku 2007. K tomu dojde v příštím roce a Hannover se znovu stane domovem modelu Bulli. Společně s komunitou fanoušků chceme oslavovat model Bulli a přivítat nejnovějšího člena rodiny: zcela elektrický ID.BUZZ."

Plánování festivalu je u značky Volkswagen Užitkové vozy v plném proudu a areál na výstavišti v Hannoveru je již rezervován. Více informací bude zveřejněno letos na podzim a na přelomu roku si zájemci o účast budou moci on-line rezervovat parkovací místo pro svůj VW Bus.

Poznámka pro redaktory: Tuto tiskovou zprávu a další fotografie naleznete v naší tiskové databázi Volkswagen Užitkové vozy: www.vwn-presse.de

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako vedoucí výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a od roku 2022 k nim přibude ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněná verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika s.r.o.

Kontakt: Lenka Vaňková
Telefon: +420 775 013 338
E-Mail: lenka.vankova(kwfat)porsche.co(kwfdot)cz

www.vw-uzitkove.cz 
www.facebook.com/VolkswagenUzitkoveVozy 
www.vwn-presse.de 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen