Menu
Zavřít

30.11.2021 Nový Multivan přichází s výhodnými cenami

Motorizace TSI včetně Multivanu eHybrid a všechny výbavové stupně nového Multivanu i v dlouhé verzi již v konfigurátoru. Multivan 1.5 TSI 100 kW lze pořídit již za 1 202 103 Kč, s motorem 2.0 TDI 110 kW vyjde vstupní Multivan na 1 297 170 Kč. Nejvýkonnější verzí je inovativní Multivan eHybrid s mimořádně výhodnou cenou již od 1 436 876 Kč včetně DPH.

Značka Volkswagen Užitkové vozy spustila konfigurátor pro nový model Multivan s českými cenami pro všechny nabízené karosářské verze, motorizace TSI včetně Multivanu eHybrid a výbavové stupně. Zákazníci tak mohou sami konfigurovat nový Multivan i s dlouhou karoserií kromě dieselové motorizace 2.0 TDI 110 kW. Tu lze v současné době objednat pouze u dealerů. Zcela nový Multivan je atraktivní nejen svým designem a inovativní technikou, ale také výhodnými cenami, které začínají již od 1 202 103 Kč se vstupní motorizací 1.5 TSI 100 kW.

"Jsme rádi, že se nám u nového Multivanu podařilo s výrobcem dohodnout takto výhodné zacenění včetně hybridní motorizace," říká Jakub Šebesta, ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika. "Také nás velmi těší pozitivní ohlasy našich zákazníků na nový Multivan, s nimiž jsme se setkali v průběhu české výstavní premiéry modelu Multivan eHybrid na letňanském e-SALONu."

Pohled do nově spuštěného konfigurátoru ukazuje velmi přehlednou strukturu nabídky jednotlivých variant, z níž si zákazníci mohou snadno a rychle sestavit individualizovaný Multivan podle svých představ. Kromě dvou délek karoserie (4973 mm, resp. 5173 mm) mají klienti na výběr tři stupně výbavy (Multivan, Life a Style), dva zážehové motory (1.5 TSI 100 kW a 2.0 TSI 150 kW), jeden turbodiesel (2.0 TDI 110 kW) a jeden plug-in hybridní pohon (eHybrid 1.4 TSI 160 kW). Všechny varianty jsou vybaveny automatickou převodovkou DSG, 6stupňovou ve verzi eHybrid a 7stupňovou ve všech ostatních případech.

Volkswagen Užitkové vozy nabízí zcela novou generaci modelu Multivan s mnoha technickými inovacemi a značně vylepšenými vlastnostmi za mimořádně výhodné ceny. Vstupní verzi Multivan 1.5 TSI lze pořídit již za 1 202 103 Kč (Long: 1 242 576 Kč), nejdostupnější Multivan na naftu (2.0 TDI) přijde na 1 297 170 Kč (Long: 1 337 592 Kč). Cena modelu Multivan 2.0 TSI byla stanovena na 1 330 004 Kč (Long: 1 372 451 Kč), zatímco nejvýkonnější a současně i nejhospodárnější Multivan eHybrid stojí 1 436 876 Kč včetně DPH (Long: 1 479 395 Kč).

Nový Multivan je možno v rámci předprodeje objednávat u autorizovaných prodejců značky Volkswagen Užitkové vozy. K oficiálnímu záhájení prodeje v České republice dojde v lednu 2022.

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako vedoucí výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a od roku 2022 k nim přibude ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněná verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika s.r.o.

Kontakt: Lenka Vaňková
Telefon: +420 775 013 338
E-Mail: lenka.vankova(kwfat)porsche.co(kwfdot)cz

www.vw-uzitkove.cz 
www.facebook.com/VolkswagenUzitkoveVozy 
www.vwn-presse.de 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen