Menu
Zavřít

10.2.2022 Volkswagen Užitkové vozy zve fanoušky běžeckého lyžování na Jizerskou 50

Na Jizerskou 50 přijede i nový Multivan, který zajistí také přepravu pro VIP. Závodní víkend odstartuje již v pátek, kdy je na programu Volkswagen Bedřichovská 30. Volkswagen Užitkové vozy podporuje české běžkaře již čtvrt století.

Už tento víkend přivítá značka Volkswagen Užitkové vozy všechny fanoušky zimních sportů v Bedřichově v Jizerských horách, kde se v pátek 11. února uskuteční Volkswagen Bedřichovská 30 a závodní víkend završí legendární Jizerská 50. Hladký průběh celé akce bude zajišťovat flotila aktuálních modelů značky Volkswagen Užitkové vozy v čele s novým Multivanem, který bude vystaven na stadionu v Bedřichově a poskytne shuttle servis pro VIP účastníky. 

"Volkswagen Užitkové vozy je již čtvrt století neodmyslitelnou součástí českého běžeckého lyžování a jako dlouholetý a spolehlivý partner Svazu lyžařů České republiky nebudeme chybět ani na nadcházející Jizerské 50, která bude vyvrcholením letošní sezony," říká Jakub Šebesta, ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika. "Věřím, že si závodní víkend v Bedřichově nenechá ujít žádný fanoušek zimních sportů. Náš tým bude jako vždy podporovat organizátory flotilou všestranných modelů připravených i pro nejnáročnější zimní podmínky. Hlavní automobilovou hvězdou Jizerské 50 přitom bude nový Multivan, který se v Bedřichově představí jako ideální vůz pro rodinnou dovolenou, v zimě i v létě."

Mimořádně bezpečný, komfortní, prostorný a variabilní Volkswagen Multivan bude v Bedřichově a okolí poskytovat shuttle servis pro VIP účastníky. Všichni zájemci si budou moci novou generaci této automobilové legendy pro rodinu, podnikání i volný čas také důkladně prohlédnout. Jeden vůz bude vystaven u hotelu Královka a nový Multivan bude spolu s dalšími atraktivními modely značky Volkswagen Užitkové vozy - od mimořádně oblíbeného Caddy až po nezastavitelný Amarok ve speciální offroadové úpravě společnosti Delta - také součástí statické prezentace na stadionu v Bedřichově.

Již 55. ročník legendárního závodu Jizerská 50 odstartuje v neděli 13. února jako vyvrcholení pestrého programu závodního víkendu, jehož se zúčastní fanoušci běhu na lyžích všech věkových kategorií, rodiny s dětmi a amatérští i profesionální sportovci. Značka Volkswagen Užitkové vozy jim na stadionu v Bedřichově poskytne příjemné zázemí ve svém stanu, kde se mohou občerstvit a nabrat nové síly do dalších aktivit. Volkswagen Užitkové vozy je navíc titulárním partnerem závodu Volkswagen Bedřichovská 30, na jehož start se sportovci postaví o pátečním poledni.

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako vedoucí výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a od roku 2022 k nim přibude ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněná verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika s.r.o.

Kontakt: Lenka Vaňková
Telefon: +420 775 013 338
E-Mail: lenka.vankova(kwfat)porsche.co(kwfdot)cz

www.vw-uzitkove.cz 
www.facebook.com/VolkswagenUzitkoveVozy 
www.vwn-presse.de 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen