Menu
Zavřít

17.8.2022 Modely ID. Buzz a ID. Buzz Cargo je již možné konfigurovat

Zákazníci si mohou sami nakonfigurovat ID. Buzz podle svých představ. Osobní verzi ID. Buzz Pro lze pořídit již za 1 537 556 Kč včetně DPH, užitkový ID. Buzz Cargo startuje již od 1 189 110 Kč bez DPH. Dojezd až 423 km (Cargo: 425 km), nabití z 5 na 80 % trvá cca 30 minut.

Značka Volkswagen Užitkové vozy spustila pro své zákazníky webový konfigurátor nových modelů ID. Buzz a ID. Buzz Cargo, které je možné na českém trhu objednávat v rámci předprodeje. Zákazníci si tak mohou všestranný automobil s kultovním designem a nulovými emisemi sami nakonfigurovat podle svých představ z pohodlí svého domova nebo kanceláře.

Cesta k objednávce nových elektromobilů ID. Buzz a ID. Buzz Cargo je pro zákazníky ještě snadnější. Na webové stránce https://konfigurator.vw-uzitkove.cz/cc-cz/cs_CZ_LNF19/L/models je nově dostupný konfigurátor, v němž si mohou sami sestavit svůj ID. Buzz snů. Počáteční nabídka od červencového zahájení předprodeje zahrnuje osobní variantu ID. Buzz Pro a užitkovou verzi ID. Buzz Cargo.

Pětimístný model ID. Buzz s výbavovým stupněm "Pro" startuje již od 1 537 556 Kč včetně DPH, zatímco vstupní cena skříňové verze ID. Buzz Cargo byla stanovena na 1 189 110 Kč bez DPH. Rozsáhlá sériová výbava v obou případech zahrnuje LED světlomety a vyspělé asistenční, resp. výstražné systémy, jakým je "Car2X" nebo asistent pro nouzové brzdění "Front Assist". ID. Buzz Pro disponuje sériově navíc také tempomatem a asistentem pro jízdu v jízdním pruhu "Lane Assist". V interiéru nechybí multifunkční volant, automatická klimatizace a kompletně síťově propojený informační a zábavní systém.

Pozoruhodně dynamický pohon obstarává vzadu uložený elektromotor, který poskytuje nejvyšší výkon 150 kW (204 k) a maximální točivý moment 310 N.m již od okamžiku rozjezdu. Elektrickou energii mu dodává sada lithium-iontových akumulátorů, jejíž využitelná kapacita 77 kWh (celková 82 kWh) postačuje k ujetí až 423 kilometrů (Cargo: 425 km) na jedno nabití. Osobní ID. Buzz spotřebuje podle metodiky WLTP v průměru 20,6 kWh elektrické energie na 100 kilometrů, užitková verze Cargo se spokojí s 20,4 kWh/100 km. Oba modely jsou koncipovány i pro komfortní cestování, resp. přepravu nákladu na dlouhé vzdálenosti. Stejnosměrným proudem z rychlonabíjecího stojanu lze totiž akumulátorovou baterii nabít z 5 na 80 % za pouhých cca 30 minut při využití maximálního nabíjecího výkonu až 170 kW.

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako vedoucí výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a od roku 2022 k nim přibude ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněná verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika s.r.o.

Kontakt: Lenka Vaňková
Telefon: +420 775 013 338
E-Mail: lenka.vankova(kwfat)porsche.co(kwfdot)cz

www.vw-uzitkove.cz 
www.facebook.com/VolkswagenUzitkoveVozy 
www.vwn-presse.de 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen