Menu
Zavřít

14.2.2024 Fanoušci modelu California 6.1 mají poslední šanci objednat si nový vůz přímo z výroby

Značka Volkswagen Užitkové vozy odpočítává poslední týdny, kdy si vyznavači svobody na čtyřech kolech mohou objednat vysněný kempovací vůz California 6.1 do výroby, a to s mimořádným zvýhodněním až 400 000 Kč včetně DPH. Poté bude možnost objednání tohoto modelu definitivně ukončena. Nyní objednané vozy California 6.1 budou vyrobeny do třech měsíců. Nový model California odvozený od Multivanu přijde na trh ještě letos, první objednávky budou možné ve druhé polovině roku.

"Fanoušci kempování na čtyřech kolech mají poslední příležitost objednat si legendární Californii 6.1 s výbavou přesně podle svých představ přímo z výroby," říká Mirka Cimrová, vedoucí divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika. "Naši prodejci budou přijímat objednávky do výroby už jen posledních pár týdnů, poté budou k dispozici pouze skladové vozy do vyprodání zásob. Rozloučení s ikonou pro volný čas i každodenní život jsme se rozhodli našim zákazníkům osladit mimořádným zvýhodněním, které může v závislosti na variantě přesahovat částku 400 000 Kč včetně DPH."

Poslední vozy California 6.1 přímo z výroby podle objednávky zákazníka jsou nabízeny ve variantách Beach a Ocean za akční ceny, které začínají již od 1 574 361 Kč včetně DPH u modelu California Beach, zatímco variantu Ocean lze pořídit již za 2 162 086 Kč včetně DPH. Zvýhodnění tak sahá od 308 806 Kč včetně DPH u modelu California Beach 2.0 TDI 110 kW s 6stupňovou manuální převodovkou do 404 851 Kč včetně DPH u modelu California Ocean 2.0 TDI 150 kW se 7stupňovou automatickou převodovkou DSG. Díky krátkým dodacím lhůtám do třech měsíců si budou moci zákazníci převzít své kultovní kempovací vozy již před zahájením letošní cestovatelské sezony.

Pro obě varianty Beach i Ocean mají zákazníci na výběr hospodárné a současně dynamické vznětové motory 2.0 TDI o výkonu 110 kW (150 k) nebo 150 kW (204 k). Hnací sílu 150k varianty může přenášet buď šestistupňová manuální převodovka, nebo sedmistupňová automatická převodovka DSG, s níž se dodává také výkonnější verze turbodieselu. Kombinovaná spotřeba paliva podle metodiky WLTP se v závislosti na variantě pohybuje od 7,4 do 8,1 l/100 km.

Volkswagen California 6.1 s postelí pod výklopnou střechou, kempovacím stolkem a křesílky si svou všestranností a praktičností získal trvalou přízeň motoristů, kteří touží po svobodě na čtyřech kolech. Komfortní vnitřní výbava s promyšlenými detaily promění každou cestu v nezapomenutelné dobrodružství. Posádka nalezne v útulném interiéru dostatek prostoru pro cestování, vaření, spaní i relaxování - s pocitem pohodlí jako doma. Spojení s civilizací zajistí digitální přístrojová deska s nejmodernější konektivitou, zatímco o bezpečné dojetí do každého cíle se postarají vyspělé asistenční systémy od asistenta pro kompenzaci bočního větru přes asistenta pro udržování vozu v jízdním pruhu až po parkovací asistenční funkce nebo asistenta pro snadné couvání s přívěsem.

Volkswagen Užitkové vozy připravuje zahájení předprodeje nástupce modelu California 6.1 na druhou polovinu letošního roku. Nová generace modelu California převezme technický základ modelu Multivan.

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako přední výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě
odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vozy modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněné verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen