Menu
Zavřít

7.11.2023 ID. Buzz výhodně? Na e-Salonu rozhodně!

Volkswagen Užitkové vozy připravil u příležitosti letošního veletrhu čisté mobility e-SALON v pražských Letňanech pro své zákazníky exkluzivní nabídku modelu ID. Buzz. Bohatě vybavené vozy ID. Buzz Pro „limitovaná edice 260“ je možné pořídit se zvýhodněním více než 260 000 Kč včetně DPH. S mimořádným zvýhodněním jsou nabízeny také skladové a předváděcí vozy ID. Buzz.

"V expozici značky Volkswagen Užitkové vozy na nadcházejícím veletrhu čisté mobility e-SALON v pražských Letňanech bude hlavní pozornost zaměřena na náš elektromobil ID. Buzz. Při té příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili exkluzivní limitovanou edici 260, která nabídne vůz s velmi bohatou sériovou výbavou za mimořádně atraktivní cenu," říká Mirka Cimrová, ředitelka divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika, a dodává: "Našim zákazníkům se vyplatí také nahlédnutí do nabídky skladových a předváděcích vozů ID. Buzz, které jsou za velmi příznivých podmínek připraveny ihned k odběru u našich autorizovaných prodejců." 

Nový Volkswagen ID. Buzz Pro "limitovaná edice 260" je časově omezenou nabídkou, která zákazníkům ušetří více než 260 000 Kč včetně DPH. Tento speciální model byl vytvořen u příležitosti pátého ročníku veletrhu čisté mobility e-SALON 2023, který se uskuteční ve dnech 9. až 12. listopadu 2023 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. 

Autorizovaní prodejci značky Volkswagen Užitkové vozy budou přijímat objednávky na "limitovanou edici 260" do 30. listopadu 2023. Zákazníci získají za skvělou cenu všestranný elektromobil s mimořádně prostorným a variabilním interiérem, jehož bohatá základní výbava zahrnuje mimo jiné světlomety IQ.LIGHT-Matrix LED, elektrické ovládání zadních dveří Easy Open & Close, vyhřívaný multifunkční volant, vyhřívání předních sedadel a čelního skla, tažné zařízení, bezpočet asistenčních systémů, navigační systém a prodlouženou záruku 2+3 roky/ 200 000 km. 

Za akční ceny jsou u autorizovaných prodejců značky Volkswagen Užitkové vozy v současnosti k dispozici také skladové a předváděcí vozy ID. Buzz, které se mohou stát ihned součástí rodinného nebo firemního vozového parku. Skladové vozy ID. Buzz People lze pořídit již od 1 411 000 Kč včetně DPH, zatímco předváděcí vozy s atraktivní výbavou vyjdou ještě výhodněji díky cenám začínajícím již od 1 349 000 Kč včetně DPH. Skladové a předváděcí vozy ID. Buzz Cargo jsou k dispozici za ceny od 923 968 Kč.

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako přední výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě
odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vozy modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněné verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen