Menu
Zavřít

25.10.2023 Tomáš a Tamara Klusovi sází na ID. Buzz a Multivan

Volkswagen Užitkové vozy zahájil spolupráci s Tomášem Klusem a Tamarou Klusovou. Tomáš Klus se stal ambasadorem elektromobilu ID. Buzz, zatímco Tamaře Klusové učaroval Multivan. Oba všestranné automobily budou rodinu Klusových přepravovat za jejich každodenními povinnostmi, ale i doprovázet na cestách za dobrodružstvím.

"Mám velkou radost, že má naše značka Volkswagen Užitkové vozy v České republice dvě nové tváře - Tomáše Kluse a jeho manželku Tamaru Klusovou," říká Mirka Cimrová, ředitelka divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika, a dodává: "Rodinně zaměřená umělecká dvojice si z našeho širokého portfolia modelů vybrala dvě legendy, které hluboce koření ve slavné historii naší značky a zároveň ambiciózně míří do budoucnosti individuální mobility bez hranic - Multivan s osvědčeným motorem TDI a průkopnický ID. Buzz s bezemisním elektrickým pohonem. Manželům Klusovým přeji mnoho krásných zážitků na cestách s našimi vozy a těším se na řadu zdařilých společných akcí pro fanoušky." 

Početná rodina Klusových - Tomáš s Tamarou jsou rodiči tří dětí Josefíny, Alfréda a Jenovéfy - bude mít v modelech ID. Buzz a Multivan skvělé zázemí na svých cestách za každodenními povinnostmi i nevšedními zážitky. Zcela nová generace všestranného Multivanu spojuje tradiční požadavky na vysoký výkon a hospodárnost s rostoucími nároky na ochranu životního prostředí. Uživatelé oceňují mimořádně prostorný a variabilní interiér, v němž hlavní roli hraje praktičnost, komfort a bezpečnost.

Sympatický ID. Buzz vyvolává svým ikonickým vzhledem i pohonem zadních kol vzpomínky na první generaci legendárního Transporteru, ale jeho inovativní konstrukce na koncernové platformě MEB s čistě elektrickým pohonem je revoluční. Digitalizovaný a síťově propojený ID. Buzz je tak automobilem, který nabízí novou mobilitu, jež je maximálně ohleduplná vůči životnímu prostředí. 

Tomáš Klus je populární písničkář, textař, skladatel a herec, který se před vstupem do uměleckého světa věnoval neméně úspěšně sportu, což dokazuje jeho zlatá medaile z mistrovství Evropy dorostenců, kterou získal v roce 2002 v moderním pětiboji. V roce 2007 vyhrál pěveckou soutěž Czech Talent Zlín a své debutové album vydal v roce 2008. Tomáš Klus není ve své tvorbě žánrově ukotven, a v jeho písních lze tak nalézat prvky folku, rocku nebo popu. Tomášova manželka Tamara Klusová se jako zpěvačka blýskla účastí ve finále populární hudební soutěže Hlas Česko-Slovenska v roce 2012, kdy se životní cesty obou nových tváří značky Volkswagen Užitkové vozy spojily. Tamara v současnosti působí jako influencerka na sociálních sítích a je také autorkou dětské knihy O všech zvířatech.

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako přední výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě
odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vozy modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněné verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen