Menu
Zavřít

31.8.2023 Caravan Salon 2023: nový Amarok jako kempovací vůz se střešním stanem a hardtopem

Volkswagen Užitkové vozy představuje na veletrhu Caravan Salon přestavbu modelu Amarok. Návštěvníci se mohou těšit též na novou studii California CONCEPT na základě modelu Multivan a na řadu dalších inovací. V Düsseldorfu je vystaven rovněž nový Amarok PanAmericana. Tento speciální pick-up byl upraven společností Genesis Import. Vznikl tak dokonalý automobil pro dobrodružné výpravy a kempování, který nabízí střešní stan, 270° markýzu a vestavěný hardtop.

Volkswagen Užitkové vozy vystavuje na letošním ročníku veletrhu Caravan Salon svou produktovou řadu pro kempování. V některých dnech si mohou návštěvníci prohlédnout také nový Amarok ve verzi PanAmericana a absolvovat zkušební jízdu v okolí výstaviště. Nový prémiový pick-up od Volkswagenu upravila společnost Genesis Import GmbH ze Schwarzachu. Základem je černý Amarok PanAmericana s pohonem všech kol, uzávěrkou zadního diferenciálu, motorem 3.0 V6 TDI s nejvyšším výkonem 177 kW a maximálním točivým momentem 600 N.m. Terénní vůz je vybaven mimo jiné hardtopem, střešním stanem a 270° markýzou. Součástí přestavby jsou rovněž úpravy podvozku včetně kol Delta s pneumatikami BFGoodrich AT. K dispozici jsou také světelná rampa s LED světlomety na střeše nebo dodatečné světlomety na přídi. Díky tomu je možné vyrazit do exotických míst i podnikat krátké a pohodové víkendové výlety do přírody v blízkém okolí.

Design Amaroku PanAmericana působí robustně. Pick-up je vybaven světlomety IQ.LIGHT-Matrix LED, zadními LED světly, předním nárazníkem v barvě karoserie a v interiéru elektricky v 10 směrech nastavitelnými sedadly řidiče a spolujezdce vpředu. Součástí výbavy je také informační a zábavní systém s dotykovým displejem s úhlopříčkou 30,5 cm (12 palců), navigační systém, čalounění sedadel kůží a přístrojová deska obšitá kůží. Sériová výbava obsahuje řadu asistenčních systémů, mimo jiné např. parkovací asistent Park Assist se senzory překážek PDC (Park Distance Control) vpředu a vzadu a se ystémem Rear Traffic Alert, který při couvání upozorňuje řidiče na vozidla přijížďějící vzadu ze stran, inteligentní adaptivní tempomat ACC, asistent pro dodržování rychlostních limitů zohledňující aktuální situaci v dopravě, a dynamické zobrazování dopravních značek.

Prémiový pick-up Volkswagen Amarok PanAmericana lze objednat také na českém trhu za cenu od 1 458 435 včetně DPH. 

Další informace o přestavbě Amaroku a jejích cenách naleznete na webových stránkách společnosti Genesis Import, např. o pevné nástavbě nad otevřenou ložnou plochu: Alu-Cab hardtop Contour Volkswagen Amarok 2023 | Genesis Import (genesis-import.de). 

Více informací o veletrhu Caravan Salon naleznete na:

CARAVAN SALON 2023 - přední světový veletrh mobilní rekreace. -- CARAVAN SALON (caravan-salon.de)

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako přední výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě
odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vozy modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněné verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen