Menu
Zavřít

8.8.2023 Paket pro přenocování v novém Multivanu již lze objednávat

Volkswagen Užitkové vozy vychází vstříc přáním zákazníků, kteří nepotřebují pro své cestovatelské výpravy osvědčený kempovací model California, ale čas od času chtějí ve svém Multivanu komfortně přenocovat. Pro nový Multivan je nově k dispozici praktický „paket pro přenocování“, jehož sklopná matrace spolu s prvky pro zatemnění interiéru promění rodinné MPV v lehkou verzi kempovacího vozu.

"Náročným fanouškům kempování nabízíme modely California, ale příjemný nocleh na cestách dokáže poskytnout také nový Multivan s paketem pro přenocování, který jsme právě zařadili do naší nabídky na českém trhu," říká Mirka Cimrová, ředitelka divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika, a dodává: "Paket pro přenocování umocňuje všestrannost modelu Multivan. Po sklopení matrace vznikne komfortní lůžko a pronikání světla i nežádoucím pohledům zvenčí zabrání zatemňovací prvky připevněné k oknům. A verze PLUS nabízí navíc kempovací nábytek pro příjemné posezení pod širým nebem v okolí vozu." 

Na přání dodávaný nový paket pro přenocování připraví nový Multivan na blížící se festival, víkendový výlet nebo jakoukoli jinou spontánní akci. Paket pro přenocování zahrnuje skládací matraci, možnost zatemnění oken (včetně panoramatické střechy), ventilační mřížku (pro přední boční okna) a schránku pro uložení všech prvků spacího paketu. 

V konfigurátoru modelu Multivan čekají na zákazníky dvě varianty paketu pro přenocování. Základní verze stojí 70 472 Kč včetně DPH, zatímco paket pro přenocování PLUS, který kromě sklopného lůžka s matrací, zatemnění oken a konceptu úložných prostorů obsahuje rovněž praktické kempovací židle a stůl, vyjde na 82 372 Kč včetně DPH. U vozů Multivan s paketem pro přenocování není zavazadlový prostor oddělen a nemá háčky pro zavěšení tašek.

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako přední výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě
odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vozy modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněné verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen