Menu
Zavřít

2.8.2023 Oko za oko, Amarok za Amarok

Volkswagen Užitkové vozy připravil ve spolupráci se společností Volkswagen Financial Services mimořádně atraktivní financování pro nový Amarok. Prémiový pick-up pro každodenní provoz lze pořídit na výhodný úvěr FlexiFIN s akční úrokovou sazbou, která začíná již od 4,99 %. Vítaný je také finanční bonus ve výši 20 000 Kč při předání ojetého vozu Amarok na protiúčet.

"Ostrý start zcela nové generace našeho úspěšného pick-upu na českém trhu chceme ještě více podpořit. Proto jsme spojili síly se společností Volkswagen Financial Services a připravili pro zájemce o model Amarok výhodné úvěry FlexiFIN s akční úrokovou sazbou pod hranicí pěti procent," říká Mirka Cimrová, ředitelka divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika, a dodává: "Zákazníci získají kromě výhodného úročení také další výhody včetně servisu na 5 let zdarma nebo bonusu za ojetý vůz na protiúčet." 

Soukromé osoby, podnikatelé i firmy si mohou nyní všestranný pick-up Volkswagen Amarok pořídit na výhodný úvěr FlexiFIN s atraktivní úrokovou sazbou již od 4,99 % a servisem zdarma na 5 let. Při akontaci 50 % a využití úvěru na 36 měsíců vychází měsíční splátka za nový Volkswagen Amarok s šestiválcovým motorem 3.0 TDI a 10stupňovou automatickou převodovkou na 12 777 Kč včetně DPH, kompletního Volkswagen Pojištění (povinné ručení, havarijní pojištění a pojištění skel) a již uvedených bezplatných servisních prohlídek po dobu pěti let. 

Zákazníci mohou úvěrem FlexiFIN financovat 40 až 100 % hodnoty vozu po dobu dvou až šesti let. Nad rámec standardního rozsahu služeb si mohou sjednat doplňkové pojištění GAP, Asistent nebo Pojištění platebních povinností. Pokud zákazník nabídne autorizovanému prodejci značky Volkswagen Užitkové vozy svůj ojetý Amarok na protiúčet, získá k atraktivní zůstatkové hodnotě navíc zvýhodnění 20 000 Kč, které může využít na první splátku (akontaci), a snížit si tak měsíční splátky úvěru.

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako přední výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě
odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vozy modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněné verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen