Menu
Zavřít

19.7.2023 ID. Buzz z půjčovny je ideální způsob, jak zažít elektromobilitu na vlastní kůži

Volkswagen Užitkové vozy nabízí svým firemním zákazníkům jedinečnou službu prostřednictvím půjčovny elektromobilů společnosti Volkswagen Financial Services. Zájemci o elektromobilitu si mohou za výhodných podmínek vypůjčit na týden až dva měsíce elektricky poháněné modely ID. Buzz a ID. Buzz Cargo a vyzkoušet si je v reálném provozu své firmy. Elektromobily ID. Buzz se vyzvedávají a vrací v Praze, Jihlavě a Ostravě.

"Naši firemní zákazníci se o elektromobilitu zajímají, ale klasická předváděcí jízda nebo víkendová zápůjčka jim neposkytuje dostatečný prostor pro vyzkoušení všech aspektů elektromobility v reálných podmínkách jejich firemního vozového parku," říká Mirka Cimrová, ředitelka divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika, a dodává: "Rozhodli jsme se proto podpořit projekt půjčovny elektromobilů realizovaný společností Volkswagen Financial Services. Do flotily půjčovny jsme dodali celkem čtyři vozy ID. Buzz a ID. Buzz Cargo, které jsou k dispozici u autorizovaných prodejců v Praze, Ostravě a Jihlavě. Věřím, že se nová služba 'elektromobility na zkoušku' setká s velkým zájmem našich firemních zákazníků." 

Firemní zákazníci, kteří ve svém vozovém parku provozují pět nebo více vozidel, si mohou elektromobily ID. Buzz a ID. Buzz Cargo o výkonu 150 kW vypůjčit u autorizovaných prodejců Porsche Praha-Prosek (osobní i užitková verze), Auto Heller Ostrava (užitková verze) a Auto Vysočina (užitková verze). Doba pronájmu může být od 7 do 60 dní. Nájemné 500 Kč bez DPH za den zahrnuje pojištění vozidla s 5% spoluúčastí, nabíjecí kartu CHARGEE a servisní kartu s kontaktem na technickou asistenci.

Více informací o půjčovně elektromobilů společnosti Volkswagen Financial Services naleznete na: 

https://www.vwfs.cz/autopujcovna-elektromobilu.html 

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako přední výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě
odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vozy modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněné verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen