Menu
Zavřít

13.3.2024 Volkswagen Crafter v Cimrmanových službách spolehlivě slouží již šestým rokem

Volkswagen Užitkové vozy již šestým rokem podporuje legendární Divadlo Járy Cimrmana. Spolehlivou a bezpečnou přepravu kulis i dalšího technického vybavení na pravidelná výjezdní představení do regionů po celé České republice má tradičně na starosti Volkswagen Crafter.

"Mám velkou radost, že i nadále můžeme prostřednictvím našeho mimořádně prostorného a robustního modelu Crafter zajišťovat hladký provoz legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož beznadějně vyprodaná představení si tak mohou užívat také diváci v nejrůznějších koutech České republiky," říká Mirka Cimrová, vedoucí divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika.

Geniálně řešený Crafter, jehož vnější stěny stylově zdobí slogan "Jára Cimrman ležící, spící, jezdící", je pro spojení s divadelním souborem, který již bezmála šest desetiletí svědomitě pečuje o odkaz největšího českého génia, jako stvořený.

Do nákladového prostoru lehkého užitkového vozu s vysokou střechou a nízko umístěnou podlahou se snadno vejde vše potřebné pro Cimrmanovy divadelní hry od kulis přes kostýmy a osvětlení až po další rekvizity, a to včetně kompletního tříčlenného technického týmu.

Divadelní soubor si pochvaluje také kombinaci výkonného motoru a pohonu předních kol, který pro někoho možná překvapivě zajišťuje spolehlivou mobilitu dokonce i na divadelních zájezdech do zasněžených zimních Krkonoš. Volkswagen Crafter v Cimrmanových službách najezdí po celém Česku 20 tisíc kilometrů ročně, a po téměř šesti letech náročného provozu je v nejlepší technické kondici.

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako přední výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě
odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vozy modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněné verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen