Menu
Zavřít

26.4.2024 Autorizované servisy značky Volkswagen Užitkové vozy jsou pro kompletní jarní servis nejlepší adresou

Autorizovaná servisní síť značky Volkswagen Užitkové vozy přichází s tradiční nabídkou jarního sezonního servisu za mimořádně výhodných podmínek. Majitelé modelů značky Volkswagen Užitkové vozy si mohou nechat zkontrolovat technický stav svého vozu po náročném zimním provozu v rámci jarní servisní prohlídky, zatímco správné „obutí“ pro letní období zajistí pod jednou střechou kompletní pneuservis. Výpravy za letním dobrodružstvím usnadní a zpříjemní Originální příslušenství Volkswagen® dostupné také z pohodlí domova nebo kanceláře v E-shopu Volkswagen. Volkswagen Užitkové vozy oceňuje loajalitu svých zákazníků i dalšími výhodnými servisními nabídkami od zákaznické karty Volkswagen MyCard přes Volkswagen Servisní balíčky až po Servisní prohlídky.

"Pravidelná údržba vozu na profesionální úrovni je důležitým předpokladem pro dlouhodobě spolehlivý, bezpečný a komfortní provoz všestranných modelů značky Volkswagen Užitkové vozy, které neúnavně slouží ve firemních flotilách i u soukromých klientů," říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. "Stejně jako každý rok si naše autorizovaná servisní síť i letos připravila pro obě skupiny zákazníků jarní sezonní servis s kompletním portfoliem produktů a služeb, s nimiž bude vůz dokonale připraven na každodenní provoz i nevšední objevitelské výpravy v nadcházejících teplých měsících."

Majitelé oblíbených MPV, kempovacích vozů i užitkových variant ikonických modelů značky Volkswagen Užitkové vozy si nemusejí dělat s přípravou na jarní a letní období žádné starosti. Stačí si dojednat ve svém autorizovaném servisu volný termín pro výhodnou jarní servisní prohlídku a kompletní pneuservis. Předmětem jarní servisní prohlídky je kontrola všech zásadních součástí vozu, které ovlivňují bezpečnost a spolehlivost provozu. Pozornosti servisních techniků tak neunikne brzdová soustava či kola a pneumatiky, ani výfukový systém, stěrače a ostřikovače, stav akumulátoru, chladicí soustava nebo rozvodový řemen. Dalšími položkami na kontrolním seznamu je funkčnost topení a klimatizace spolu se stavy provozních kapalin. Zkontrolováno bude také kompletní osvětlení vozu včetně jeho správného nastavení.

Při jarní servisní prohlídce je ideální navázat na již zmíněnou kontrolu pneumatik výměnu zimního "obutí" za letní. Volkswagen Pneuservis poskytne v případě nákupu nových pneumatik poradenství při výběru nejvhodnějšího typu a rozměru a zajistí také bezplatnou ekologickou recyklaci opotřebovaných pneumatik. Samozřejmostí je i odborná montáž včetně vyvážení, dále očištění zimních pneumatik a jejich uskladnění ve vhodných podmínkách do další sezony. Na nové pneumatiky se vztahuje tříletá PneuGarance, která zákazníkovi vrátí až 70 % z ceny poškozené pneumatiky. Za úvahu stojí také technologie AirStop® založená na speciální hmotě uvnitř pneumatiky, která při mechanickém poškození zabrání úniku vzduchu. Řidič tak může bezpečně pokračovat v jízdě i s poškozenou pneumatikou.

Veškeré servisní služby autorizovaných servisů značky Volkswagen Užitkové vozy mohou být ještě výhodnější se zákaznickou kartou Volkswagen MyCard. Fyzické osoby se mohou rozhodnout pro bezplatnou verzi Service nebo pro rozšířenou variantu Service+ s ročním poplatkem 1 990 Kč. Základní varianta umožňuje čerpání 15% slevy při nákupu Originálních dílů Volkswagen®, slevy 1 500 Kč na přípravu a zajištění STK a řady dalších výhod od servisních i externích partnerů. Držitelé karty Service+ mají navíc nárok na dvě výměny kol včetně volných pneumatik a vyvážení a jednu výměnu brzdové kapaliny nebo sady předních stíracích lišt v příslušném období a 10% slevu na Originální příslušenství Volkswagen® včetně kompletních kol.

Další možností, jak udržet výdaje za pravidelný servis a údržbu pod kontrolou, jsou předplacené služby Volkswagen Servisní balíčky pro majitele nových a zánovních vozidel značky Volkswagen Užitkové vozy, která ještě neabsolvovala první servisní prohlídku, a Servisní prohlídky pro majitele starších vozů. Servisní balíček si mohou klienti sjednat na dobu až 5 let nebo na stanovený počet ujetých kilometrů, a to se slevou až 20 000 Kč v závislosti na modelu. Předplacené Servisní prohlídky kryjí náklady na servisní úkony předepsané výrobcem, například výměnu oleje, filtrů a brzdové kapaliny (výjimkou jsou motorové rozvody). Při nákupu dvou servisních prohlídek na následujících 48 měsíců získá zákazník slevu 25 %.

V jarním období se vyplatí navštívit nejen síť autorizovaných servisů značky Volkswagen Užitkové vozy, ale také E-shop Volkswagen, který nabízí kompletní portfolio Originálního příslušenství Volkswagen® a atraktivní produkty z kolekce Volkswagen Lifestyle. Jejich dokonale praktický a funkční design posune letní cestování s modely značky Volkswagen Užitkové vozy na novou úroveň. Zboží objednané prostřednictvím e-shopu je doručováno zdarma do 70 odběrných míst Volkswagen a zákazníci mohou nevhodně vybrané doplňky vrátit do 14 dnů.

 

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako přední výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě
odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vozy modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a ID. Buzz - výhradně elektricky poháněné verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles
Twitter: http://twitter.com/VWCV_official
YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk
Podcast "wetransportsuccess": https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen